• 699277795
  • tclavera@gmail.com

Turisme

Des de la masia es poden arribar a molts punts d’interès turístic, situats al voltant de Viladrau i Espinelves:

· La selva de l’aventura

Una de les activitats que podem fer des de la masia és anar a “La selva de l’aventura”, situada a 5 km de la casa, concretament al Coll de Revell.

Aquest lloc és un parc lúdic on podem trobar diferents circuits aeròbics: tirolines, ponts de mico, pointing… i moltes més activitats d’aventura.

 

Més informació aquí.

 


 

· Excursió al Matagalls

Una altra activitat que es pot realitzar és una excursió al cim del Matagalls.

Es comença al coll de Sant Marçal, que està a 11 km de la casa, i tota la ruta transcorre pel GR-5,2 (amb senyals blancs i vermells),per tant és gairebé impossible perdre‘s.

El cim fa 1698 m, i es triga 2,35h més o menys.

 


· Turó de l’Home

Magnífic recorregut circular pel Montseny des de Santa Fe, amb l’ascensió al Turó de l’Home i a les Agudes.

S’hi arriba per la carretera BV-5114 de Sant Celoni a Viladrau, en el PK21, i compta amb aparcament al fons de passavets.

El cim fa 1706m i és el més alt del Montseny. El recorregut passa per un bosc d’avets autòctons, i dalt del cim hi ha un refugi. A més hi ha unes vistes del Vallès espectaculars i fins i tot es pot veure el mar.


· Arboretum de Mas Joan

A Mas Joan hi trobem la concentració més gran d’arbres monumentals de Catalunya. Es tracta d’una arbreda formada per un gran nombre de coníferes plantades majoritàriament entre els anys 1860-1911, per tant és un lloc històric.

Molts dels exemplars superen els 40m d’alçada, entre els quals trobem l’avet més alt del país.

La millor opció és anar caminant, ja que només està a 40 min i és un passeig molt tranquil pel mig del bosc.

 

 

 


 

· Sender del castanyer de les 9 branques

Una excursió molt recomanable per fer en família: una passejada que us permetrà endinsar-vos als magnífics boscos del Montseny.

Passareu per algunes de les fonts més boniques de Viladrau, i els camins us portaran entremig de conreus i antigues masies fins a arribar a on es troba el Castanyer de les 9 Branques. El recorregut és de 1,30h des de Viladrau.