• 699277795
  • tclavera@gmail.com

Hort

L’hort que tenim a la masia està situat a la part inferior de la casa, en una esplanada d’uns 400 m². El cultivem nosaltres mateixos i és per consum propi, tot i que si tenim excedents ho venem a les botiges de proximitat.

Utilitzem tècniques ecològiques, per tant no emprem productes químics ni fertilitzants, i tampoc tractem les plagues amb productes químics. Per tot això hem obtingut el segell de CCPAE (consell català de la producció agrària ecològica).

A l’hora de plantar tenim en compte el clima i la meteorologia, dependentment de cada any. També hem de tenir en compte que, segons la situació de Can Feliu, el clima és mediterrani i de mitja muntanya, i hi ha un cicle més curt. Això vol dir que es planta entre 2 i 4 setmanes més tard que a la plana de Vic.

Al febrer es  planten alls i espinacs, i al març és època de cebes, escaroles, enciams, remolatxes, maduixes i bledes. Finalment a l’agost plantem cols, coliflors, bròquils, i també una altra ronda d’escaroles.

A la tardor no es planta res, més que res perquè la proximitat de l’hivern provoca baixes temperatures i les verdures i hortalisses moren, ja que es pot arribar a temperatures de -10 °C.